четвер, 4 лютого 2021 р.

Для найменших. 2020 рік.



Новорічне свято наближається!


 



 




Інтелектуальний урок-гра "Ерудит"


06.11.20 р.для учнів 4-В кл.був проведений урок-гра "Ерудит".Змагання відбувалося у 3 етапи,де учні відповідали на різноманітні запитання.На I етапі участь у конкурсі брали всі учні класу,де кожен школяр мав відповісти на 17 запитань шкільної програми.

До II етапу вийшло лише 6 дітей,які за підсумками попереднього змагання набрали найбільшу кількість балів.На цьому етапі,юні інтелектуали,обирали собі на вибір тему,яку вони знають найкраще і за 3 хв.відповідали на 15 запитань.


Той учень,який набрав найбільше балів переходив на останній III рівень,в якому змагалося 3 найерудованіших школярів.На останньому етапі завдання були на всебічний різносторонній розвиток дитини.


За результатами конкурсу I місце виборола Дейнека Марія.


Виставка-інсталяція 
"Кружляють листочки в осіннім таночку"



"Наші помічники-електроприлади"

12.10.2020 у 3-В класі був проведений виховний захід на тему "Наші помічники-електроприлади".Метою заходу було дати елементарні знання про електричний струм,ознайомити дітей з правилами поводження з електроприладами та їх призначенням,сприяти вихованню чуйності,бережливого ставлення до свого життя.
Захід відбувався у формі бесіди з елементами гри.На початку заняття,діти розшифровували анаграму,з якої дізналися назву заходу.



Бібліотекар ознайомила малечу з поняттями електрика,електричний струм,розповіла,які бувають групи електроприладів,нагадала основні правила поводження з ними,як потрібно діяти в разі виникнення пожежі.

Далі клас розділився на 3 команди,працюючи в яких, діти відгадували загадки,розгадували кросворди на швидкість.

Наприкінці заходу,для закріплення та повторення матеріалу з учнями була проведена гра "Правильно-не правильно".



"100.000 нових книжок - дітям" 


Шановні маленькі читачі та їх батьки. @nova.poshta.official в партнерстві з @foundDZ подарувала нашій бібліотеці яскраві та цікаві книги – казки з ілюстраціями українських художників. Приходьте до бібліотеки – книги вже чекають на наших відвідувачів. 



 



Виставка домашніх улюбленців "Собаки і киці на одній полиці".




"Єднаймо душі словом Кобзаря" 

  Диканська районна бібліотека для дітей взяла участь у Всеукраїнському марафоні дитячого читання "Єднаймо душі словом Кобзаря".Учні 2-В класу Диканського НВК ім. М.В. Гоголя Тарасова Софія, Танасійчук Софія та Кравченко Поліна читали вірш Т.Г. Шевченка "Встала весна" біля книжкової виставки "Кобзарева слава".


Свято до 8 Березня "Якщо говорити між нами то все починається з мами".

 05.03.20 р. в читальному залі для учнів 2-В класу (кл.кер. - Кабцан С.А. ) відбулося свято, присвячене Міжнародному жіночому дню. Діти з цікавістю заслухали легенду появи жінки на світ, подивилися цікавий мультфільм "Про маму"

та позмагалися у різноманітних конкурсах,а саме:
 розмотували цукерки на швидкість,


зав'язували один одному фартухи та косинки,


переносили горіхи з однієї точки в іншу,
змотували мотузки із машинками на швидкість та ін.

Наприкінці конкурсної програми учні ,які були найактивнішими протягом всього заходу отримали подарунки.

Свято до Дня Святого Валентина "З любові починається життя,вона усе найкраще нам дає".

21.02.20 р.в бібліотеці проходило свято до Дня Св.Валентина для учнів 3-В класу.На початку заходу школярі дізналися легенду походження даного свята,як його святкують в різних країнах,які подарунки потрібно дарувати цього дня.Дуже цікавою несподіванкою для дітей був перегляд відео презентації "Кохання в казках".Учні позмагалися в різноманітних конкурсах,зокрема,складали із запропонованої фрази нові слова,



говорили компліменти один одному,



розгортали цукерки на швидкість,




розставляли знаки Зодіаку в правильній послідовності та безліч ін.

По завершенню конкурсної програми,на дітей чекала головна подія свята,а це ,обрання Валентина і Валентини 2020 року.

Виставка-портрет
"Сонячна країна доброти"(до 90-річчя з дня народження В.Нестайка)



Немає коментарів:

Дописати коментар