вівторок, 13 вересня 2022 р.

 Виховний захід  "На гостину у бібліотеку".

У сучасному світі,незважаючи на велике різноманіття електронних ресурсів,книга та бібліотека залишаються невід'ємною складовою в отриманні необхідної інформації.Саме друкована книга була,є і буде найціннішим скарбом людства і невичерпним джерелом знань.А про те,що книга-найкращий порадник і друг знають,навіть,наймолодші.Щоб ознайомитися з книжковими скарбами дитячої бібліотеки учні 2-го класу Диканської ЗОШ I-III ст. завітали на пізнавально-оглядову екскурсію "На гостину у бібліотеку",мета якої залучити учнів до читання книг,навчити їх користуватись бібліотекою,виховувати любов до книги та бережливого ставлення до неї.
Під час екскурсії дітки мали змогу ознайомитися з усіма відділами дитячої книгозбірні,новими книжками,виставками літератури,періодичними виданнями,дізнатися про правила користування бібліотекою та її послуги та правила поводження з книгою та як її потрібно берегти.
Діти ділилися враженнями про свої улюблені книги,пригадували,які книги в них є вдома,активно цікавилися новинками,з якими їх познайомила бібліотекар.Цікавим доповненням до екскурсії стала вікторина "Подорож у світ казки",де школярі згадували свої улюблені казки і давали правильні відповіді на запитання.





Захід пройшов у дружній,веселій атмосфері і залишив по собі багато приємних спогадів.Учням дуже сподобалось подорожувати книжковою країною,про що свідчили бажання стати читачами дитячої бібліотеки та теплі,щирі слова вдячності.

Немає коментарів:

Дописати коментар